Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Pristajem da ne budem na listi, samo da se postigne jedinstvo opozicije

Joković je podsjetio da je SNP je od prvog dana raspisivanja izbora pozivala na jedinstvo, u nastojanju da "dođe do neophodnih promjena i da sa vlasti ode neodgovorna grupacija koja je zemlju dovela do ekonomskog ambisa"

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković saopštio je da mu je prihvatljiv predlog Alekse Bečića i da pristaje da se kao predsjednik parlamentarne opozicione partije ne nađe na poslaničkoj listi uz nadu da će tim činom biti postignuto akciono jedinstvo opozicije i poručio da SNP pristaje na svaki predlog bilo koje opozicione partije koji vodi do tog jedinstva.

foto Arhiva

Joković je podsjetio da je SNP je od prvog dana raspisivanja izbora pozivala na jedinstvo, u nastojanju da “dođe do neophodnih promjena i da sa vlasti ode neodgovorna grupacija koja je zemlju dovela do ekonomskog ambisa”.

On je apelovao da se u toku trajanja pregovora opozicije, ne izlazi u javnost ni sa kakvim drugim predlozima, kako bi se dala mogućnost da se postigne dogovor.

– SNP će sve svoje potencijale staviti u funkciju promjene sistema vrijednosti i opstanka one Crne Gore koja se zasnivala na poštovanju istine i pravde. SNP očekuje da ćemo ispoštovati volju naroda koji traži zajednički nastup opozicije i preuzimanje odgovornosti za izlazak iz katastrofalne društveno-ekonomske situacije u kojoj se Crna Gora nalazi – poručio je Joković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve