Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Potpisivanje Temeljnog ugovora možda i ovog mjeseca, u najvećem dijelu je usklađen sa SPC

Gostujući na Adria televiziji, poručio i da je moguće kako će popis stanovništva biti održan sljedećeg proljeća, ističući da je potencijalni termin maj

Vicepremijer i ministar poljoprivrede Vladimir Joković poručio je večeras kako očekuje da će Temeljni ugovor sa SPC biti potpisan najskorije, a možda i do kraja ovog mjeseca.

Kazao je kako je taj dokument “u najvećem dijelu” usaglašen sa SPC.

On je, gostujući na Adria televiziji, poručio i da je moguće kako će popis stanovništva biti održan sljedećeg proljeća, ističući da je potencijalni termin maj.

“Mogao bi popis da se dogodi na jesen, ali u slučaju da nema nekih izbora. Ovako bi mogao biti u maju, bližu smo maju iz objektivnih razloga, a ne jer želimo da izbjegnemo nešto”, naglasio je Joković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
03.06.2022-22:47 22:47

Treba li taj “ugovor” da bude uskladjen sa Ustavom i pravnim sistemom DRZAVE Crne Gore ili sa Crkvom Srbije i njihovim popovima?! Sta je prece Jokovicu ?

KLEMENTINA
04.06.2022-00:45 00:45

Joković je PREDRADNIK-za ovo mjesto preporučio ga je STEPEN INTELIGENCIJE- u obavljanju prljavih radnji za TUĐINA.

Evidence
05.06.2022-13:37 13:37

Iskreno, saosjećam sa neukim Jokovićem. On se, sticajem okolnosti, nesvjetam implikacija, našao na mjestu vice-premijera. u situaciji gdje je teleća glava preveliki zalogaj za mačka. Dakle, u situaciji babe koja je dala groš da uđe u kolo, a …