Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Opozicija ne smije da se igra sa interesima građana

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji i neuspjelom sastanku opozicije čiji je cilj bio postizanje dogovora o jedinstvenom nastupu na izborima on je ponovio da niko ne smije da se igra sa osjećanjima i očekivanjima građana

U momentu kada narod očekuje ujedinjenje opozicije, na svim opozicionim subjektima je velika odgovornost i ne smije se dopustiti da se bilo ko igra sa interesima i potrebama građana, kazao je sinoć predsjednik SNP CG Vladimir Joković na sjednici OO SNP Danilovgrad.

Sa sastanka u Danilovgradu

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji i neuspjelom sastanku opozicije čiji je cilj bio postizanje dogovora o jedinstvenom nastupu na izborima on je ponovio da niko ne smije da se igra sa osjećanjima i očekivanjima građana.

„SNP CG je od starta zagovarala jedinstven opozicioni nastup. Ukoliko neće URA, SNP poziva još jednom sve ostale opozicione partije, posebno Demokrate, da razmisle o ovoj situaciji i sačekaju sa odlukom kako bi se dala šansa još jednom krugu razgovora i na taj način pokazalo da se osjeća volja naroda za pružanjem jedinstvenog odgovora ovoj neodgovornoj i bahatoj vlasti“, kazao je Joković.

Svi učesnici sastanka su u početku bili saglasni sa tim da se lideri opozicionih partija ne nađu na poslaničkim listama, što je i predsjednik SNP CG odmah prihvatio.

“SNP je podigla svoju infrastrukturu, radi na terenu, obilazi gradove Crne Gore. Osjećamo narodnu energiju, prilaze nam mnogi novi članovi, među kojima naročito prednjače mladi ljudi. Mi ćemo spremno dočekati izbore u ovoj ili onoj varijanti, ali bilo bi dobro iskoristiti istorijsku šansu za smjenu onih koji su zemlju doveli na rub propasti”, navodi se u saopštenju.

Pored Jokovića, sjednici su prisustvovali potpredsjednik partije Dragan Ivanović, sekretar IO GO SNP CG Dragan Vukić i potpredsjednik Odbora SNP Glavnog grada Bogdan Božović.

“SNP CG će nastaviti sa preduzimanjem svih potrebnih aktivnosti u susret parlamentarnim izborima, sa ciljem da se postigne što bolji izborni rezultat i da konačno dođe do smjene odnarođene vlasti”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve