Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Ne znam šta se može desiti, ali mislim da glas koji fali opoziciji ne može doći iz SNP-a

SNP nije zadovoljna ovom Vladom i želi izbor nove, ali u okviru postojeće parlamentarne većine, kazao je u izjavi za lider SNP-a Vladimir Joković

SNP nije zadovoljna ovom Vladom i želi izbor nove, ali u okviru postojeće parlamentarne većine, kazao je u izjavi za Antenu M lider SNP-a Vladimir Joković.

Upitan može li se desiti da taj jedan glas koji fali opoziciji za obaranje Vlade, može biti iz SNP-a, Joković kaže:

“To pitanje je pretpostavka. Ne možete tako pitati, ja vam kažem što SNP želi. Može li se to desiti, ja vam kažem da ne može nikako, ali ne možete vi to da me pitate, može li se desiti, šta ja znam šta se može desiti. Ja vam kažem šta je zvanični stav SNP-a, ne želimo ovu Vladu, želimo novu Vladu u okviru postojeće većine uz manjine. Novinari uvijek nešto pitaju šta bi ako bi, ja o tome ne mogu da pričam, ja samo mogu da kažem naš zvanični stav”, kazao nam je Joković.

Podsjetimo iz opozicije je ranije saopšteno da neće podnositi inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi ukoliko ne budu sigurni da će proći u parlamentu. Da bi prošla fali im jedan glas iz opozicije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
01.12.2021-10:03 10:03

Nesretni Joković me podsjeća na nesretnog muža koji ostaje sa nevjernom, lažljivom i zloslutnom suprugom u braku plašeći se suda lažne moralne javnosti. Čak možda nesretnig Jokovića ne obavezuje toliko glas javnosti koliko pritisak na njega uufoteljenih članova SNPove vrhuške.