Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Leposavić smijenjen programirano sa DPS, ovo nije želja građana od 30. avgusta

Lider SNP-a Vladimir Joković kazao je nakon sjednice Skupštine novinarima da nijesu ulazili u meritum da li je Leposavić zgriješio ili nije

Lider SNP-a Vladimir Joković kazao je nakon sjednice Skupštine novinarima da nijesu ulazili u meritum da li je Leposavić zgriješio ili nije.

“Danas je potpuno jasno da je Leposavić smijenjen programirano sa DPS. SNP više u ovakvim situacijama neće učestvovati i tražićemo hitan sastanak parlamentarne većine da odredimo kojim putem ćemo dalje ići.

Insistiramo na novom dogovoru i poštovanju svih dosadašnjih postignutih dogovora. Ako toga ne bude adekvatno ćemo odgovoriti svima koji žele da izigraju volju građana Crne Gore”, navodi Joković.

Upitan zašto se ne pokrene pitanje povjerenja Vladi, kaže da će prvo održati sastanak parlamentarne većine.

“Ovdje je otvorena pandorina kutija. Želimo da ova parlamentarna većina ostane i vrši vlast ali ne na ovakav način. Ovo što se danas desilo nije bila želja građana od 30. avgusta”, kazao je Joković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pero
17.06.2021-21:52 21:52

Vidi ovog intgelektualca Joka zv.Patika ., sto se ti javjas cetncicino. vi ste isti sa Dempkratama, DF i ostzalim cetnickom partijama!