Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Krivokapić i koalicioni partneri da odustanu od teških riječi i nesuglasica

Pozvao je sve na smirivanje tenzija

Poslednja dešavanja na političkoj sceni Crne Gore dodatno nas tjeraju na odgovornost pred građanima. Uvijek moramo imati na umu činjenicu da smo 30. avgusta dobili šansu, koju nemamo prava da prokockamo. Zato otvoreno i javno pozivam sve koalicione partnere, kao i premijera da odustanemo od polemika, teških riječi, rasprava u medijima i nepotrebnih nesuglasica, kazao je predsjednik SNP-a Vladimir Joković.

“To naši birači nijesu željeli”, ističe Joković.

Kako je kazao, više nego ikada potrebno je da jačaju povjerenje i zajedništvo.

“Ne postoji Vlada koje može funkcionisati bez većine, kao što ni većina nema smisla bez direktne i otvorene podrške Vlade”, kazao je Joković.

Joković kaže da Demokratska partija socijalista želi nestabilnost i haos.

“U toj prljavoj igri podjela ne smijemo biti akteri. Zarekli smo se na jedinstvo, izgradnju pravne države, otvorenu borbu sa korupcijom i kriminalom i otvaranje novih radnih mjesta. Moramo ostati dosljedni obećanjima datim uoči i odmah nakon izbora”, navodi Joković.

Različitost mišljenja je očekivana i potpuno normalna, ali, kaže da prepucavanja i nesuglasice neće građanima donijeti dobro.

“Moramo pokazati i dokazati da smo vrijedni povjerenja koje smo zadobili na poslednjim izborima. Još jednom pozivam na smirivanje tenzija. Pokažimo odgovornost, jako je bitno da razgovaramo i da se dogovaramo, a sve u interesu Crne Gore i njene budućnosti”, navodi Joković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve