Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković-Knežević: Učešće u Vladi srazmjerno izbornom rezultatu

Predsjednici Socijalističke narodne partije Crne Gore i Demokratske narodne partije Vladimir Joković i Milan Knežević,  danas su razgovarali o procesu formiranja nove Vlade Crne Gore ali i uspostavljanju i jačanju institucija koje su značajne za demokratizaciju i dalji razvoj Crne Gore

Predsjednici Socijalističke narodne partije Crne Gore i Demokratske narodne partije Vladimir Joković i Milan Knežević,  danas su razgovarali o procesu formiranja nove Vlade Crne Gore ali i uspostavljanju i jačanju institucija koje su značajne za demokratizaciju i dalji razvoj Crne Gore.

foto DNP
Kako je saopšteno iz SNP-a, predsjednici parlamentarnih stranaka, članica koalicije “Za budućnost Crne Gore”, izrazili su podršku mandataru Krivokapiću, koji je od juče to i zvanično, da napravi kvalitetan program Vlade zasnovan na razvojnoj strategiji Crne Gore koja mora raditi u interesu prevazilaženja svih problema koje su građanima ostavili članovi dojučerašnjeg režima, odnosno mora raditi u interesu svih građana, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima.
Joković i Knežević su se, kako se navodi u saopšzenju SNP-a,  složili da u formiranju i izboru Vlade odlučujuću riječ treba da imaju građani, tj. tri pobjedničke koalicije kojima su oni dali povjerenje na izborima 30. avgusta, i da svaka od njih dobije učešće u Vladi srazmjerno svom izbornom rezulatu i utvrđenim principima demokratije.
“SNP i DNP će u tom smislu dati puni doprinos očuvanju i realizaciji ne samo izborne volje građana, već i naših programskih principa i vrijednosti”, saopšteno je iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve