Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Kada smo je upitali zašto je smijenila Laloševića, Bratićka nam je kazala ”daću vam nešto drugo”

Joković je da je SNP bio spreman na radikalne poteze ali je odustao nakon razgovora

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković poručio je da staje iza svega što je rekao Vasilije Lalošević i oštro osudio “pokušaje nanošenja ljage na Laloševića”.

On je kazao da nakon smjene Laloševića sa mjesta v.d. direktora Uprave za sport i mlade, ministarka Bratić više nema podršku Socijalističke narodne partije (SNP).

-Odbacujemo podle napade na SNP i Laloševića. Ako je napravio prekršaj neka odgovara…ovo je prvi put u 24 godine da nekog iz SNP-a optužuju da je nečasno radio- rekao je Joković na konferenciji za medije.

Kazao je da je SNP bio spreman na radikalne poteze ali je odustao nakon razgovora.

Joković je dodao da je ministarka Vesna Bratić na njihovo pitanje zašto je smijenila Laloševića, odgovorila “daću vam nešto drugo”.

“Čuo sam se i sa ministarkom jutros i ona mi je rekla: “Pa što Vasko nije raspisao konkurs i on bi bio izabran”. Pa što ste ga smijenili kad bi bio izabran? Na Ministarstvu je da to raspiše”, istakao je Joković.

Prema njegovim riječima Krivokapiću je poručio da su “svi Vasko Lalošević” i da ne dozvoljavaju da se kalja ime SNP-a.

“Za dostojanstvo i čast SNP ćemo dati sve. Vasilije Lalošević se nikada nije vezao za funkciju. Mi samo hoćemo pravdu i poštovanje dogovora. Nikome nećemo dozvoliti da gleda u krvna zrnca naših kadrova”, naveo je Joković.

Joković poručio je da najenergičnije staje iza onoga što je Lalošević rekao i osuđuje one koji su htjeli da nanesu štetu jednom čestitom čovjeku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve