Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković i Lekić predlažu sastanak parlamentarne većine

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković inicirao je, sa predsjednikom Demos-a Miodragom Lekićem, sastanak lidera parlamentarne većine koji će se održati u četvrtak, saopšteno je nakon sjednice Glavnog odbora SNP-a

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković inicirao je, sa predsjednikom Demos-a Miodragom Lekićem, sastanak lidera parlamentarne većine koji će se održati u četvrtak, saopšteno je nakon sjednice Glavnog odbora SNP-a.

Navodi se da je na današnjoj sjednici odlučeno da će se Deveti kongres partije održati 31. jula u Podgorici, a da su, u susret Kongresu, formirane radne grupe koje će raditi na njegovoj pripremi, izmjenama i dopunama Statuta i inoviranja Programa partije koji će se prilagoditi savremenim tokovima.

“Nakon jednoglasnog usvajanja odluka, Joković je govorio članovima Glavnog odbora o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori i obavijestio ih da je sa Lekićem inicirao sastanak lidera parlamentarne većine, koji će se održati u četvrtak”, kaže se u saopštenju.

Joković je kazao da je uvjeren da će na tom sastanku svi shvatiti ozbiljnost političke situacije i u tom cilju dati sve od sebe da se nađe najbolje rešenje, a sve u interesu građana koji su, kako je naveo, s pravom opterećeni aktuelnom situacijom u državi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lovcenac
21.06.2021-23:23 23:23

E ne zna se koji je od vas dvojice veci ludak DVA LUKASENKA sta vi imate da predlazete kome kad se ne pitate koliko li LUKASENKO U LUKASENKU!!!

borko
22.06.2021-06:21 06:21

Zabrinuli se za fotelje uhljeba, a ne što je budžet usvojen onomad, što nema ni na vidiku agrobudžeta, što je gorivo poskupilo peti put za šest mjeseci, što je sve poskupilo, što je izgubilo posa preko 10 000 radnika, što nema ni jedan cent stranih ulaganja, što je preko 1500 ljudi umrlo od korone što vlada oće da nas još zaduži za jednu milijardu što….