Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković čestitao Kurban bajram

''U ovim svetim danima sjetimo se vrijednosti koje imaju ljubav, zajedništvo, solidarnost i tolerancija i pružimo ruku pomoći i podrške svojim prijateljima ma koje vjere i nacionalnosti bili''

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je, u ime SNP-a i u svoje lično ime, Kurban-bajram svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

“U ovim svetim danima sjetimo se vrijednosti koje imaju ljubav, zajedništvo, solidarnost i tolerancija i pružimo ruku pomoći i podrške svojim prijateljima ma koje vjere i nacionalnosti bili. To je upravo poruka ovog velikog praznika – bez obzira na sve razlike, dok imamo jedan isti cilj kojem težimo, a to je dobro Crne Gore, nijedna prepreka nije nepremostiva”, kazao je on.

Joković je kazao i da je građanska Crna Gora, koja će se, kako je naveo, temeljiti na idealima mira, suživota i blagostanja za sve, ono čemu svi treba da težimo i da damo doprinos. Samo u takvoj državi, dodaje, “naša djeca mogu praviti planove za svjetliju budućnost.”

“U to ime, čestitam vam Kurban-bajram uz želju da ga provedete u miru, zdravlju i sreći, sa svojim najbližima”, navodi se u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Joković čestitao Kurban bajram – CG Vijesti
20.07.2021-20:20 20:20

[…] Aktuelno […]