Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Budva crnogorski turistički brend koji treba njegovati

“Budva je odavno postala crnogorski turistički brend koji treba njegovati, jer predstavlja prirodni dragulj koji daje šansu za snažan razvoj i prosperitet ne samo njenih građana, već i čitave Crne Gore”, kazao je Joković

Povodom 22. novembra Dana opštine Budva, predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, uputio je građanima Budve srdačne čestitke.

Joković

“Budva je odavno postala crnogorski turistički brend koji treba njegovati, jer predstavlja prirodni dragulj koji daje šansu za snažan razvoj i prosperitet ne samo njenih građana, već i čitave Crne Gore”, kazao je Joković.

Kako je istakao, ova je grad je, takođe, i mjesto živopisne kulture i tradicije, sporta i stvaralaštva, grad koji je dao značajan doprinos ukupnoj baštini Crne Gore.

“Kao i svaki grad u Crnoj Gori i Budva zaslužuje i više i bolje. Vjerujem da će gradska vlast nakon svih nedaća sa kojima se susretala, imati snage i volje da učini sve kako bi se građanima Budve poboljšao životni standard i kako bi se Budvi vratio stari sjaj”, stoji u čestitki Jokovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
22.11.2020-12:34 12:34

A da se ovome nesrecniku “dokopati”kakve titule nebi ga bilo srecnijeg,pa makar da nedje u buducu vlas bude kurir,eto “pomazi” Rukoljube ako Boga znas,spasi cojeka,inace bi druga.