Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Jokić: Ministarstvo javne uprave u funkciji opštinskih odbora DPS-a

Jokić smatra da je ministarka javne uprave Suzana Pribilović još jednom stavila svoje ministarstvo i Vladu Crne Gore u funkciju opštinskih odbora DPS-a

Član predsjedništva Demokrata Vladimir Jokić smatra da je ministarka javne uprave Suzana Pribilović još jednom stavila svoje ministarstvo i Vladu Crne Gore u funkciju opštinskih odbora DPS-a.

Vladimir Jokić

Prema riječima Jokića, ona je nastavila da radi ono što je prošle godine radila u Kotoru.

“Kada je to potreba DPS-a, ministarka je hitra da reaguje i da sastavi neistinite akte i saopštenja kojima one koji štite ustav i zakone Crne Gore proglašava za prestupnike”, kazao je Jokić.

On dodaje da je ministarka odmah odgovorila na upit RTCG na pitanja koja, kako ocjenjuje, nijesu u njenoj nadležnosti, ali zato, kako dodaje, “kada DPS otvoreno i javno krši zakone u Kotoru, spremna je da ćuti godinu dana, kako bi opštinski odbor DPS-a u Kotoru ostvario svoje interese”.

“U avgustu mjesecu prošle godine Mnistarstvu javne uprave smo poslali zahtjev za vršenje inspekcijskog nadzora u opštini Kotor, nakon čega smo poslali i niz urgencija. Nikada, ni na jednu od njih, Ministarstvo nije odgovorilo, niti je zaustavilo kršenje zakona u Kotoru”, navodi se u saopštenju.

Jokić dodaje da Pribilović na ono što je njen posao ćuti jer je dobila nalog opštinskog odbora DPS Kotor da ćuti.

“Kao što je ovih dana dobila nalog OO DPS Budva da govori što joj se kaže, postajući tako jedan od najkorisnijih džuboks ministara Vlade Crne Gore. Ministarki Pribilović bi bilo mnogo pametnije, da umjesto što se bavi onim što joj nije posao u Budvi, počne da radi svoj posao i interveniše u Kotoru”, kazao je Jokić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Đoko Orlandić
03.06.2020-12:03 12:03

Prigovor administratoru. Što objavljujete izjave ove …letine.