Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Jokić: Dejo će zauvijek biti svjetski genije!

Naime, iako je prošlo više od nedjelju dana, izostale su čestitke predsjednika i potpredsjednika Vlade, kao i predsjednika Skupštine Crne Gore. Za mene, građanina Berana, posebno je žalosno što čestitka nije stigla ni od predsjednika Opštine Berane, grada koji je 2018. godine istog tog Dejana proglasio za počasnog građanina

Krajem prethodnog mjeseca u Crnoj Gori došlo je do reizbora predsjednika FSCG Dejana Savićevića. “Slobodno se može reći desilo se ono što je najbolje po crnogorski fudbal i državu Crnu Goru. O kvalitetu izabranog predsjednika FSCG u fudbalskom, profesionalnom i ljudskom segmentu najbolje svjedoče čestitke Đanija Infantina i Aleksandera Čeferina, čelnih ljudi FIFE i UEFE” smatra Stefan Jokić, član Glavnog odbora DPS Crne Gore.

Međutim, uprkos poštovanju koje Dejan Savićević ima u svijetu fudbala, obožavanje koje uživa od strane crnogorskih građana i divljenje pravih ljubitelja fudbala širom svijeta, izostale su čestitke u državi, kojoj je Dejan nesebično dao sav svoj autoritet, znanje i sposobnost, navode iz DPS-a.

“Naime, iako je prošlo više od nedjelju dana, izostale su čestitke predsjednika i potpredsjednika Vlade, kao i predsjednika Skupštine Crne Gore. Za mene, građanina Berana, posebno je žalosno što čestitka nije stigla ni od predsjednika Opštine Berane, grada koji je 2018. godine istog tog Dejana proglasio za počasnog građanina.”

“Koliko god nisko izgledalo, jasno je da pomenuti funkcioneri naše države čestitaju samo onima, koje oni imenuju u skladu sa partijskim direktivama. Ali, preveliko ime je Dejan Savićević, da bi ga vi vašim prljavim partijskim igrama omeli da nastavi predano da radi na unaprijeđenju i promociji crnogorskog fudbala. Sigurno je najbolja potvrda njegovog izuzetno kvalitetnog rada upravo to što mu vi nijeste čestitali, jer šta za vas znači kvalitetno raditi, uvjerili su se građani Crne Gore u prethodnom periodu.

Žalosno je što ste toliko neznaveni i naivni, pa nijeste iskoristili priliku da se vaša imena pomenu zajedno pored Dejanovog, makar u čestitki koju bi mu uputili i da na taj način makar trenutno osjetite šta znači biti poštovan od strane svojih građana. Ali bolje po Dejana što se to nije desilo, jer on će uvijek biti crnogorski, evropski i svjetski GENIJE, a vi ćete biti samo novi likovi domaće komedije “Genijalci””, zaključuje Jokić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve