Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Jočić: Na odru leži patrijarh, a hijene se otimaju o plijen

Ona je napisala "da se otimaju za ministre i poslanike u momentu kada je Srpska pravoslavna crkva ostala bez patrijarha"

Bivša poslanica i funkcionerka Demokratskog fronta Marina Jočić iznijela je na svom Facebook profilu teške optužbe na račun biznismena Miodraga Dake Davidovića i njegovog kuma mandatara Zdravka Krivokapića.

Ona je napisala “da se otimaju za ministre i poslanike u momentu kada je Srpska pravoslavna crkva ostala bez patrijarha”.

“Dok na odru Gospodu predat leži naš dobri patrijarh, hijene se otimaju o plijen. Božja je posljednja, a ni mi nećemo sjedjeti skrštenih ruku”, poručila je Jočić na svom FB profilu.

Jedan od korisnika prokomentarisao je da ga je ta situacija podsjetila na dan kad je jedan od lidera DF-a na Javnom servisu govorio o foteljama, i to isti dan kada je preminuo mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije.

Za Jocić te dvije situacije se ne mogu uporediti.

“Upravo je mandatar našao za shodno da tog jutra, kada se mitropolit upokojio, obznani da formira ekspertsku vladu pa je interesovanje javnosti bilo ogromno. I nemojte zaboraviti kako je taj intervju Andrija počeo. A ovdje se Daka i Krivokapić, veliki vjernici, otimaju o ministre i poslanike. Moje je da primijetim, a Božje da sudi”, odgovorila je Jočić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
daleko bil
24.11.2020-10:43 10:43

uh, horor

@@@
26.11.2020-07:52 07:52

Hijena o hijenama. Jočićka je poznata hijena iz devedesetih. Vlast, četništvo, zlo su nen moto