Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Jelušić: Izbor Bećira Vukovića za predsjednika žirija nije srećno rješenje

Poslanica Građanskog pokreta URA Božena Jelušić je danas tokom skupštinske rasprave o prijedlogu za imenovanje članova žirija za dodjelu Trianestojulske nagrade ocijenila da izbor Bećira Vukovića za predsjednika žirija nije srećno rješenje, ali nije odgovorila da li će glasati za njega

Poslanica Građanskog pokreta URA Božena Jelušić je danas tokom skupštinske rasprave o prijedlogu za imenovanje članova žirija za dodjelu Trianestojulske nagrade ocijenila da izbor Bećira Vukovića za predsjednika žirija nije srećno rješenje, ali nije odgovorila da li će glasati za njega.

“Izbor Bećira Vukovića ni po mom mišljenju nije srećno rješenje. Mislim da se na političkom nebu Crne Gore namnožilo dosta ličnosti koje su spremne da slobodu izražavanja dovodi do nečega što dovodi do ugrožavanja slobode drugih”, ocijenila je ona.

Ona kaže da bi voljela da se ovaj žiri bira po onoj narodnoj poslovici: “Ne znam da snesem jaje znam što je mućak”.

“Predloženi žiri izražava struikturu političke moći. To moramo svi priznati kad pogledamo biografije i sastav jasno je da je to slika političke moći”, navela je ona između ostalog.

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković je kazala Jelušić da je pravi patriotizam kada i u vlasti i u opoziciji glasaju za ono što je u interesu države.

“Vi stalno nešto kritikujete, a glasate kao i oni koji rade proitv interesa Crne Gore. Zato vas pitam hoćeteli glasati za Bećira Vukovića koji stoji iza fašističkih izjava”, upitala je poslanica SDP-a Boženu Jelušić.

Jelušić nije konkretno odgovorila na pitanje Vuksanović Stanković, ističući da neće nasjesti na provokacije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve