Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Jelušić: Budvi potrebna vlast koja će raditi u javnom interesu

Jelušić je to prokomentarisao nakon izjave predsjednika budvanskog odbora Crnogorske Vladimira Bulatovića da Crnogorska više nije dio vladajuće koalicije u Budvi

Lider budvanskog DPS-a Predrag Jelušić za Televiziju Crne Gore ocijenio je da koalicija u Budvi već nekoliko mjeseci ne funkcioniše, te da je tom gradu potrebna vladajuća većina koja će raditi u javnom interesu.

Predrag Jelušić

Jelušić je to prokomentarisao nakon izjave predsjednika budvanskog odbora Crnogorske Vladimira Bulatovića da Crnogorska više nije dio vladajuće koalicije u Budvi.

“Mučna situacija u Budvi koja traje već mjesecima i stanje koje nikome ne odgovara, pa čak, čini mi se ni ovoj sad ekipi na vlasti. Oni ne znaju šta da rade dalje i kako da izađu iz ove dosta mučne situacije koja traje i za njih i za građane Budve, kao i za sve koji to prate. Ukoliko dođe do takvog raspleta da se pitanje povjerenja predsjednika Opštine nađe na dnevnom redu lokalnog parlamenta, naravno da ćemo glasati za njegovo razrješenje kao što ćemo glasati  i za neke odluke ukoliko dođe do te Skupštine, koje se tiču građana, a odnose se na neke veće projekte”, kazao je Jelušić.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve