Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Je li pretekao u pljevaljskim medijima koji novinar?

U Pljevljima se tradicionalno najviše prate lokalni mediji – gradski javni emiter – RTV Pljevlja i portali PV Informer, Pvportal i Pljevaljske novine. Većina vlasnika i urednika ovih medija rasporedili su se na liste prosrpskih političkih stranaka.

Biće interesantno u nedjelju uveče pratiti pljevaljske lokalne medije. Pitanje je samo kako će o svemu onome što se bude događalo izvijestiti lokalni mediji, pogotovo kad je u pitanju politička opcija koja se zalaže za građansku, antifašističku i prozapadno orijentisanu Crnu Goru, koju čine DPS, BS, SD i SDP.

Boriša Kankaraš

Naime, u Pljevljima se tradicionalno najviše prate lokalni mediji – gradski javni emiter – RTV Pljevlja i portali PV Informer, Pvportal i Pljevaljske novine.

Božidar Jelovac

Većina vlasnika i urednika ovih medija rasporedili su se na liste prosrpskih političkih stranaka.

Milan Lekić: Iskoristio položaj da pozapošljava stotine partijskih uhljeba, prodaje Srbiji ugalj ispod svake cijene na štetu Crne Gore, a usput ”uhljebio” i ponekog ”novinara”

Božidar Jelovac, dopisnik Dana iz Pljevalja je jedan od osnivača tzv. Srpske kuće i njen suvlasnik, osnivač NVO “Srpski kulturni centar” i sedmi na listi kandidata za odbornike Demokratskog fronta. Listu inače vodi Milan Lekić koga je nakon „oslobođenja“ i „osvježenja“ EPCG imenovala za direktora Rudnika uglja. Lekić je zapošljavanjem više stotina ljudi po političkoj liniji, javašlukom i lošim upravljanjem doveo rudnik za dvije godine od jedne od najsupješnijih firmi u Crnoj Gori do prosjačkog štapa.

Darko Palibrk

Dva mjesta iza Jelovca je Boriša Kankaraš, do „oslobođenja“ i „osvježenja“ pljevaljski novinar, a od tada „šef protokola“ Milana Lekića. Da Rudniku uglja trebaju bageri i kontejneri – jasno je, a što će im protokol – nije jasno. Bez da Lekić zaposli poslušne.

Ratko Pejović

Vela Mićković je vlasnica Pljevaljskih novina i portala je druga na listi koalicije Demokrata, Pokreta za Pljevlja i Ujedinjene Crne Gore.

Vela Mićković

Ni koalicija koju čine SNP i Ura nije ostala kratkih rukava. Treći na listi je Ratko Pejović, osnivač i vlasnik PV Informera.

Na ovoj listi je i Darko Palibrk, urednik u PV Informeru.

K.D.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
21.10.2022-12:19 12:19

Nadamo se da su Srbi (CANAK-CEDO JOVANOVIC)svjesni koje zlo su ucinjeli CETNICI -MLADIC-KARADZIC prema muslimanima i nece dozvolit da pobijede Cetnici u Pljevlja i da bi zastitili svoje komsije od ovakve fasisticke mrznje prema Muslimanima koji vjekovima zive u slozi ! Ovo jedino Srbi mogu kaznit URA-DF- u nedjelju ovim fasistickim ispadima i da su jedino oni odgovorni za ovako nesto ucinjeno – URA-DF-Abazoviceva -Adziceva  Policija namjerno rade i zastrasuju MUSLIMANE u PLEVLJA!!