Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

Janović: Mi smo kičma građanske Crne Gore koju nijesu slomili, ne može postojati stabilna vlada bez koalicije Zajedno

To je politička činjenica i zato vas sve pozivam da u nedjelju zaokružimo broj 10, jer Crna Gora mora da nastavi da pobjeđuje, poručio je Janović

Mi smo kičma građanske Crne Gore. Kičma koju nijesu slomili. I bez obzira na svakodnevne nastraje, istrajavamo i kao koalicija i kako društvo. I uvijek će nas biti dovoljno da odbranimo sve ono što nije manje vrijedno od onoga što su branile i na leđima nosile ranije naše generacije, poručio je Nikola Janović, član Predsjedništva DPS-a i kandidat za poslanika liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada” sa sinoć održane konvencije u Podgorici.

On se u nastavku svog obraćanja osvrnuo i na političke konkurente.

“Posljednjih dana naš glas se čuje sve jače i jače, a svakodnevica u kojoj živimo govori kako sa pravom kritikujemo sve ono što urušava naše društvo, sve ono zbog čega naša država nazaduje u svakom segmentu. Sve što su naši politički konkurenti govorili, protiv čega su se navodno borili, sve rade 10 puta gore i bezočno. Govore kako nema revanšizma, a ne obračunavaju se samo sa svima živima, obračunavaju se i sa Ljubom Čupićem. Govore kako nema više nepotizma, a nema člana porodice kojeg nijesu zaposlili. Govore o transparentnosti, a nema informacije koju nijesu sakrili. Govore o vladavinu prava, a nema zakona koji nijesu prekršili. Govore o borbi protiv zloupotrebe državnih resursa, a nema službenog auta kojeg nijesu zaposjeli, nema ručka i večere koje nijesu platitli državnim novcem. Nema, kako kažu, dječačkog sna kojeg nijesu ispunili samim sebi protekle tri godine. Govore o tome kako nam treba više kulture u javnom diskursu, a nema bljuvotina koje jedni o drugima nijesu rekli posljednih dana i posljednjih mjeseci. Puna su im usta pomirenja, a nikada ranije Crna Gora nije bila tako zavađena i bila tako podijeljena kao danas. To su oni, to je njihovog program”, kazao je Janović.

On je rekao da u protekle tri godine svakim danom se sve više dokazalo da “ne postoji stabilna Crna Gora i da ne može postojati stabilna vlada bez koalicije “Zajedno!””.

“To je politička činjenica i zato vas sve pozivam da u nedjelju zaokružimo broj 10, jer Crna Gora mora da nastavi da pobjeđuje”, poručio je Janović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve