Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Janković: Nijesu tačni navodi da vladika Joanikije dogovora izborne liste za Nikšić

''Vjerujemo da bi Nikolić i njegove kolege željele da ih podrži neko vrijedan i čestit kao što je vladika Joanikije''

Član Asocijacije mladih SNP-a Luka Janković saopštio je da nijesu tačni navodi poslanika DPS-a Miloša Nikolića da vladika Joanikije dogovora izborne liste za Nikšić.

”Za razliku od vas, našu listu ne sastavlja niko do nas samih, dok DPS-u liste sastavlja sloj društva okupljen s one strane zakona”, poručio je Janković.

Nikolić je juče kazao da je administrator Mitropolije crnogorsko – primorske Joanikije, prihvatio okupljanja političara i organizovanja pojedinačnih sastanaka, u cilju agitacije za formiranje jedinstvene crkvene liste.

”Najnovijom izjavom kolega Nikolić je uzeo sebi za pravo da nam drži lekcije o tome kako nam vladika Joanikije sastavlja liste. Vjerujemo da bi Nikolić i njegove kolege željele da ih podrži neko vrijedan i čestit kao što je vladika Joanikije, pa su iz tog razloga posegnuli za ovom neistinom o sastavljanju lista, međutim realnost to ne dozvoljava”, poručuje Janković.

Pita i da li je Nikolić, posljednja dva mjeseca uopšte proveo u Crnoj Gori.

”Da je kolega Nikolić bio u Crnoj Gori, čuo bi, vjerujem, poražavajuće podatke o poslovanju kompanije AD ”Montenegro Airlines”, čuo bi da je njegov DPS zajedno sa privjescima do prosjačkog štapa doveo nacionalnog avio prevoznika. Aber bi mu stigao i iz Kotora i o tome kako su ”upravni odbor patriote” rukovodile kompanijom ”Crnogorska plovidba”, onako kako oni patriotizam upražnjavaju godinama, odnosno uzimali su od Crne Gore novac, a njoj poklanjali lažnu priču o ljubavi”, navodi Janković.

Prema njegovim riječima, nova vlast će pokazati DPS-u kako se voli Crna Gora.

”I dok DPS bude pronalazio mirnu luku na smetlištu političke istorije, osvrnite se za sobom i pogledajte kako se voli Crna Gora. Radom i poštenjem, a ne lopovlukom i prevarama”, zaključio je Janković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ctrl
18.01.2021-17:16 17:16

Nova vlast ocito pokazuje veliko licimjerje govoreci o ljubavi prema CG,a s druge strane povlaceci poteze koji su iskljucivo na njenu stetu i u svrhu njenoga nestanka.Toliko o vasim postenim namjerama i istinitosti. Dalje ne bih.