Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Janković: Menadžment UIKS-a ograđuje se od izjava službenika koji imaju bilo kakav politički aspekt

Pomoćnik direktora UIKS-a upitan da prokomentariše izjavu načelnika Istražnog zatvora

Kompletan menadžment Uprave za izvršenje krivičnih sankcija u cjelosti se ograđuje od izjava službenika koji imaju bilo kakav politički aspekt – kazao je za Pobjedu pomoćnik direktora UIKS-a Nebojša Janković upitan da prokomentariše izjavu načelnika Istražnog zatvora u Spužu Predraga Spasojevića da “vrlo brzo očekuje predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića kod njega”.

Podsjećamo, Spasojević je odgovarajući na pitanje voditelja emisije zašto predsjednik Đukanović nije javno reagovao na bacanje bombe na kuću Spasojevića, načelnik Istražnog zatvora je odgovorio da Đukanović nije sam, već je ,,solidan red“ onih koji nijesu reagovali.

– On i ja smo stari drugari i njemu je vjerovatno krivo što to nije uspjelo. Definitivno ja njega čekam kod mene. I to vrlo brzo ako Bog da. I on to zna i za to mu je krivo što ovo nije uspjelo. Zato se nije oglasio. Spremiću mu ćeliju veoma dobro kad bude došao – kazao je Spasojević.

 

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
10.12.2022-19:35 19:35

Čudi me da se već nijesu putinovci javili i stali u odbranu ovog svetosavca, sa podosta skupom hacijendom.

Dogville
10.12.2022-20:03 20:03

Predraže, mali vraže, nije tebi gospodin Djukanovic drugar, jer ti spadas u polu-ljude, polusvijet, a gospodin Djukanovic je državnik, lider i istorijska ličnost.Kad ti ugineš ( jer takvi ne umiru nego prosto uginu ili krepaju) bice kao da nijesi ni postojao. A tvoji unuci ce iz istorijskih “čitanki” učiti o Milu Djukanovicu kao sto ovi klinci danas uce o Crnojevicima, Balsicima Petrovicima… Predraže mali vraže, ti si glup pa ne shvataš da su tvoje ” izvale” kontraproduktivne.Takvim izjavama samo se konsoliduje i homogenizuje suverenistički blok.Ti nam dodjes kao kec na deset, Predraže mali vraže.I ti onaj lažavi Milan Knezevic.