Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Jakić: U štabu naših političkih protivnika juče bio potpredsjednik Vlade, nadležne institucije napokon da reaguju

''Naša politička konkurencija, kad je vidjela da opet ubjedljivo gubi, jer nakon prebrojanih listića na ukunom zbiru glasova imamo prednost preko 220 glasova, pribjegli su vandalizimima od prethodnih puta''

Jučerašnji izbori u Šavniku tekli su nesmetano do pred zatvaranje, dok opozicija nije vidjela da gubi, kaže za Antenu M predsjednik opštine, DPS-ov Jugoslav Jakić.

“Naša politička konkurencija, kad je vidjela da opet ubjedljivo gubi, jer nakon prebrojanih listića na ukunom zbiru glasova imamo prednost preko 220 glasova, pribjegli su vandalizimima od prethodnih puta. Ovog puta su pribjegli lomljenju i uništavanju izbornog materijala”, kaže Jakić.

Jakić očekuje da nadležne institucije napokon reaguju.

“Zabrinjava činjenica da je juče u štabu naših političkih protivnika bio potpredsjednik Vlade Vladimir Joković, Vlade koja je dužna da sprevede izborni proces do kraja, Vlada koja se deklarativno zalaže za evropske vrijednosti a imamo ovakav čin, da zbog toga što ne mogu da osvoje vlast na demokratski načinm, pribjegavaju ovakvim metodama.

Zaista jedna ružna slika ne samo o Šavniku, nego i o Crnj Gori. Očekujem da sve ovo međunarodna zajednica budno prati i da su jasno targetirali one od kojih dolazi ovakva destrukcija”, ističe Jakić.

Dodao je da očekuje da se što prije vinovnici ovakvih događaja privedu pravdi.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve