Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Izmjene biračkih mjesta za izbore u Kotoru

Iz Opštinske izborne komisije Kotor saopštavaju da je došlo do izmjena biračkih mjesta za izbore koji će biti održani u nedjelju, 30. avgusta

Iz Opštinske izborne komisije Kotor saopštavaju da je došlo do izmjena biračkih mjesta za izbore koji će biti održani u nedjelju, 30. avgusta.

Flag of montenegro at kotor bay

Izmjene su sljedeće:

  1. Biračko mjesto br. 5. Dobrota je zbog broja birača podjeljeno je na dva, tako da je formirano novo biračko mjesto broj 38. na kome će glasati građani sa prezimenima od S do Š, biračko mjesto je na istoj adresi (Dom kulture Dobrota).
  2. Biračko mjesto br. 9. Stari grad više se ne nalazi u prostorijama Mjesne zajednice, već u Kuturnom centru u ulaznom holu i glasaće građani sa prezimenima od A do LJ.
  3. Biračko mjesto br. 10. Stari grad više se ne nalazi u prostorijama Šah kluba, već u Kulturnom centru u Galeriji i glasaće građani sa prezimenima od M do Š.
  4. Biračka mjesta br. 14. i br. 15. Škaljari više se ne nalaze u prostorijama „Jugooceanije“, već u JU Resursnom centru „Peruta Ivanović“.
  5. Biračko mjesto br. 21. Perast više se ne nalazi u prostorijama Vatrogasne jedinice, već u prostorijama Mjesne zajednice.
  6. Biračko mjesto br. 26 . Radanovići je zbog broja birača podjeljeno, tako da je formirano novo biračko mjesto broj 39. na kome će glasati građani sa prezimenima od L do Š, biračko mjesto se nalazi u OŠ „Nikola Đurković“ Radanovići.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve