Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Izborni slogan Dake Davidovića: ”Gradimo Nikšić i čuvamo Crkvu”

Davidović je ranije pozvao sve slobodoumne radnike, seljake, penzionere, studente i intelektualce da im se pridruže da, kako je kazao, vrate grad gdje je bio prije sotonskih vremena

Na društvenim mrežama je u susret lokalnim izborima u Nikšiću počela kampanja Narodnog pokreta uz slogan ”Gradimo Nikšić i čuvamo Crkvu”, a koji predvodi biznismen Miodrag Daka Davidović. Za danas je iz tog pokreta najavljeno čak i obraćanje javnosti kako bi se predstavili ciljevi pokreta, piše Dan.

Davidović je ranije za Dan potvrdio da će učestvovati na lokalnim izborima u Nikšiću 14. marta i pozvao sve slobodoumne radnike, seljake, penzionere, studente i intelektualce da im se pridruže da, kako je kazao, vrate grad gdje je bio prije sotonskih vremena.

Davidović je medijima u novembru prošle godine saopštio da osniva političku partiju pod nazivom Narodni pokret Crne Gore. On je to objavio ispred Manastira Svetog Save na Goliji, nakon crkvene službe na dan Svetog arhangela Mihaila.

Izbori u Nikšiću već su digli pozamašnu prašinu kako među političarima, tako i među građanima.

Do predaje izbornih lista ostalo je još malo vremena, tačnije 16 dana, do kada ističe rok za predaju lista.

Opštinska izborna komisija (OIK) početkom godine je saopštila da su u Nikšiću u birački spisak bila upisana 58.544 glasača.

IzvorDan

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve