Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Izborna konferencija OO DPS Žabljak 15. juna

"OO je jednoglasno donio odluku da se izborna Konferencija DPS Žabljak održi 15. juna

Opštinski odbor DPS Žabljak je danas razmatrao i usvojio partijska dokumenta u susret Osmom kongresu i predstojećoj izbornoj Konferenciji, saopšteno je iz stranke.

“OO je jednoglasno donio odluku da se izborna Konferencija DPS Žabljak održi 15. juna.

Na sastanku je razmotrena i aktuelna politička situacija u opštini, i afirmisana uloga naše partije u rješavanju pitanja od životnog značaja za sve građane, što je posebno demonstrirano u nedavnim aktivnostima vezanim za zaštitu Crnog Jezera i prirodnih ljepota Durmitora. Pozicija Opštinske organizacije DPS je u značajnoj mjeri učvrstila partijsko jedinstvo i relaksirala ukupnu situaciju na Žabljaku”, navodi se u saopštenju.

Članovi Opštinskog odbora su osudili primitivno ponašanje malobrojne grupice pripadnika Demokrata koja u pripremi za organizaciju sjutrašnjeg protesta remeti mir u gradu, ne libeći se da uličarski vrijeđa učesnike današnjeg sastanka, i da plaši djecu s maskama na licu, sve pod sloganom ‘Ne boj se’.

“OO DPS Žabljak osuđuje i klevete i vrijeđanja predsjednika opštine i njegovih saradnika od strane ovih lica nedostojnog ponašanja. OO DPS Žabljak poziva svoje članove i sve građane Žabljaka da ne nasijedaju na provokacije i da se uzdrže od ishitrenih reakcija, jer će ovaj putujući cirkus koji mora pravdati novac dobijen od svojih poslodavaca ubrzo napustiti Žabljak. A našim sugrađanima koji su se uhvatili u to prljavo kolo ostaju stid i bruka dovijeka”, zaključeno je u saopštenju DPS-a.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve