Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Izabran OO DPS Kotor: Preuzećemo vlast i sanirati štetu

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Kotor Željko Aprcović podsjetio je učesnike na rad Opštinskog odbora u periodu između dvije izborne konferencije, uz osvrt na aktuelnu političku situaciju u Kotoru i budućim aktivnostima Partije u Kotoru

Osma Opštinska izborna konferencija DPS-a Kotor održana je u subotu 15. juna u velikoj Sali Kulturnog centra „Nikola Đurković“ u Kotoru.

“Osma Opštinska izborna konferencija DPS Kotor je u radnom dijelu izabrala 60 članova u novi saziv Opštinskog odbora, koji u svojoj strukturi ima 20 odsto mladih, 30 odsto žena, a 50 odsto je novih članova ovog organa. U skladu sa Statutom, pored članova izabranih na konferenciji, 12 članova po funkciji biće sastavni dio novoformiranog Opštinskog odbora DPS Kotor.  Odmah po preuzimanju vlasti u Kotoru, OO Kotor će dokazati kotoranima da DPS nema alternativu i pričinjenu štetu nakon dvoipogodišnje vladavine retrogradne politike sanirati u najkraćem roku”, saopšteno je iz DPS-a.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Kotor Željko Aprcović podsjetio je učesnike na rad Opštinskog odbora u periodu između dvije izborne konferencije, uz osvrt na aktuelnu političku situaciju u Kotoru i budućim aktivnostima Partije u Kotoru.

Konferenciji je prisustvovalo 126 delegata i brojni gosti, među kojima članovi Predsjedništva DPS Branko Čavor i Marija Maja Ćatović, poslanici DPS u Skupštini Crne Gore Obrad Mišo Stanišić i Luiđ Škrelja, ministar kulture u Vladi Crne Gore Aleksandar Bogdanović, predsjednici Opštinskih odbora DPS Herceg Novi Slobodan Radović Krušo, Tivta Siniša Kusovac i Budve Predrag Jelušić, kao i predsjednici opštinskih odbora koalicionih stranaka, Socijaldemokrata Andrija Lompar, Liberalne partije Vido Drašković i Hrvatske građanske inicijative Ljilja Veljić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve