Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Iz privatnih razloga: Blagojević podnijela ostavku

Ostavka Marije Blagojević stigla je i na adresu Izborne komisije Glavnog grada, potvrdio je Veselin Vukčević

Odbornica Socijaldemokrata u Skupštini Glavnog grada Marija Blagojević podnijela je ostavku na ovu funkciju. Ostavkuje, kako je saopštila Blagojević, podnijela iz privatnih razloga, piše Dan.

Ona navodi da je zadovoljna kako svojim, tako i radom SD-a u gradskom parlamentu.

“Vjerujem da odbornici imaju veliku odgovornost prema građanima Podgorice. Zahvaljujući Socijaldemokratama ovogodišnji budžet za žensko preduzetništvo uvećan je za 50 odsto, kao i budžet za zaštitu prava potrošača, a još 10 do 15 starijih sugrađana će biti korisnici servisa za pomoć i njegu”, navela je Blagojević.

Ostavka Marije Blagojević stigla je i na adresu Izborne komisije Glavnog grada, potvrdio je Veselin Vukčević, predsjednik.

“Izborna komisija će povodom ove ostavke održati sjednicu i Skupštini dostaviti izvještaj o popuni upražnjenog odborničkog mjesta sa uvjerenjem o izboru odbornika”, saopštio je Vukčević.

Kako saznaje Dan, prva sa liste „Socijaldemokrate Ivan Brajović Dosljedno za Podgoricu” koja bi mogla zamijeniti Mariju Blagojević je Irma Nišić.

IzvorDan

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
18.02.2021-20:04 20:04

I ovi iz SD lažu. Ova ostavka treba da obezbijedi Irmi Mišić uhljebljene jer je u Ministarstvu skrajnuta i čeka je otkaz kada se izmijeni sitematizacija radnih mjesta.