Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović: Vulin da ne podgrijava vatru i ne pravi probleme

''Jer bi bilo ružno za Crnu Goru, ako bi se vodilo računa o izjavama nekih poslanika u Srbiji, pa da mi sad uvedemo neki reciprocitet prilikom njhovog ulaska u Crnu Goru''

Poslanik Socijalističke narodne partije (SNP) Dragan Ivanović prokomentarisao je izjavu srpskog ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

On je u izjavi za Gradsku radio-televiziju kazao da bi Vulin trebalo da “vodi računa da ne podgrijava vatru i ne pravi probleme”.

“Jer bi bilo ružno za Crnu Goru, ako bi se vodilo računa o izjavama nekih poslanika u Srbiji, pa da mi sad uvedemo neki reciprocitet prilikom njhovog ulaska u Crnu Goru. Ne bi nas to vodilo nigdje i o tome treba svi da vodimo računa, posebno ljudi koji su tako visoko pozicionirani, kao što je gospodin Vulin”, kazao je Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
03.07.2022-09:00 09:00

Śećam se lika iz staropodgoričkih sprdnji koji je reka ženi, kad je po ko zna koji put ufatio sa komšijom na gomilu ,,Ako te ufatim još jednom stvarno ću se ozbiljno naljutiti”. Ovizi Ivanović i njegova relativizacija je nalik na ovo staropodgoričko spadalo…Vulin jednu ne smije žvaknuti, a da mu Vučić ne naredi, veći problem je zašto li mu je Vučić izda naređenje da se izbljuje po Crnogorcima nego što Vulin laprda, a najveće problem je kad ovi naši dušebriznici sami skinu gaće do koljena i na najmanji mig, a kad im se malo podvikne okrenu i prdalicu. Daj Ivanoviču… Pročitaj više »

KLEMENTINA
03.07.2022-19:53 19:53
Reply to  COL

Ovi VELIKO SRBI su sramota časnih bratstava iz kojih potiču i zastiđe predaka i potomaka-