Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ivanović: Protivnici toliko loši, pa je lako donijeti odluku

"Sigurna sam da podrška našoj listi Za Budvu – Za Crnu Goru, je podrška i za sve naše građane, za prosperitet, za bolji i kvalitetniji život, za bolje i kvalitetnije obrazovanje, za bolji životni standard, za jedini ispravni put", ističe se u saopštenju

Izborna lista “Za Budvu – Za Crnu Goru” koju osim Crnogorske čine i ostale demokratske snage u Budvi, Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate i Liberalna partija jedina je lista kojoj građani Budve treba da daju podršku, poručila je Anđela Ivanović iz Crnogorske. Ona je dodala da za tako lak izbor pred građanima, treba da zahvale i političkim protivnicima koji su toliko loši.

Anđela Ivanović (Foto: Crnogorska)

Kako se naglašava u saopštenju Ivanovićke, to je lista koja je okupila ljude spremne da grade evropsku Budvu, spremne da ponude Budvi razvoj umjesto šatora, red umjesto nereda, prosperitet umjesto dugovanja.

“To je lista koja okuplja, prije svega profesionalce u svom poslu, koji će znati da pokažu Budvanima put izlaska iz krize. Budva, ali i Crna Gora, nalaze se na još jednoj izuzetno važnoj raskrsnici. Naši građani biraju put, ne samo za naredne četiri godine, nego put za budućnost. Uprkos izuzetnoj propagandi dekadentnih sila, koje nas pokušavaju povući u ponor, sigurna sam da izbor nikada nije bio lakši. Sigurna sam da podrška našoj listi Za Budvu – Za Crnu Goru, je podrška i za sve naše građane, za prosperitet, za bolji i kvalitetniji život, za bolje i kvalitetnije obrazovanje, za bolji životni standard, za jedini ispravni put”, ističe se u saopštenju.

Kako se dodaje u saopštenju, Ivanovićka se zahvalila i političkim protivnicima, jer kako je kazala, da oni nijesu toliko loš izbor, ne bi bilo tako lako ni donijeti odluku.

“Danas građani Budve i Crne Gore vide da li žele da zapale naše društvo, ili da ga grade kroz evropske perspektive i mogućnosti. Izbor je jasan! Za Budvu – Za Crnu Goru!”, poručuje ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve