Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović: Prizemnom političkom borbom skreću pažnju sa nerada

Poslanik Demokratske partije socijalista DPS Petar Ivanović je izložbu 'Tako su govorili naši preci, koja je sinoć otvorena u Dvorani Park u Herceg Novom, nazvao prizemnom političkom borbom čiji je cilj, kako je rekao, skretanje pažnje sa zloupotrebe državnih resursa, nerada i neispunjenih obećanja

Poslanik Demokratske partije socijalista DPS Petar Ivanović je izložbu ‘Tako su govorili naši preci, koja je sinoć otvorena u Dvorani Park u Herceg Novom, nazvao prizemnom političkom borbom čiji je cilj, kako je rekao, skretanje pažnje sa zloupotrebe državnih resursa, nerada i neispunjenih obećanja.

Izložba, čiji su organizatori Srpski nacionalni savjet i krovna institucija kulture u gradu, JUK Herceg fest, a koja će biti otvorena do 7. maja kada počinje izborna šutnja u toj opštini.

”Ovako prizemna politička borba ima za cilj skretanje pažnje sa zloupotrebe državnih resursa, nerada i neispunjenih obećanja, i podsjeća na vrijeme kada su Demokrate u Skupštini CG aktivnosti vodile pod sloganom: Ni lijevo, ni desno – pravac blagajna. Djela, a ne riječi”, poručio je Ivanović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve