Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović: Kad krenete na Krimovicu da branite okupirano državno zemljište, pozovite me

Ko bi sad sa mnom neka se javi da se organizujemo, napisala je još Ivanović u svojoj objavi

Predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović reagovala je na vijest da su mještani polomili ogradu oko Kraljičine plaže i blokirali gradilište budućeg hotela.

”Molim vas kad krenete na Krimovicu da branite okupirano državno zemljište, pozovite me”, napisala je Ivanović na FB.

Podsjetimo, MANS je nedavno saopštio da kompanija „Carinvest“ u vlasništvu predsjednika budvanske opštine, Marka Carevića, preko pet godina uzurpira blizu pola miliona kvadrata, državnog zemljišta na Krimovici u opštini Kotor.

Za to vrijeme Carević je na državnom zemljištu napravio poljoprivredni kompleks, suprotno zakonu i bez građevinske dozvole, pokazuju podaci Istrživačkog centra MANS-a. U toku je i postupak legalizacije objekata na Krimovici.

Prema podacima MANS-a, uzurpacija na Krimovici počela je 2015. godine kada je Carević sagradio prve objekte na državnom zemljištu sa namjerom da na toj lokaciji otvori farme za uzgoj stoke.

”Ko bi sad sa mnom neka se javi da se organizujemo”, napisala je još Ivanović u svojoj objavi.

Mještani Pržna, Miločera i Svetog Stefana polomili su danas ogradu oko Kraljičine plaže.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
rodoje
30.03.2021-20:58 20:58

Tako je Damo Ivanovic sada je OKUPATORSKA ruka dosla na vlast to je samo na kratak period ! Okupator je 1918 utro -pokrao-SPRZIO svu CG
I procerao na izbeglicki lonac CRNOGORCE i evo sad uz pomoc CRNOGORSKIH izdajica opet se okupator pojavijo i isti scenarijo radi ! Uz bozju pomoc Crnogorci ce oslobodit CIJELU nasu jedinu nama najmiliju MATICU CG DA SE VRATI KAO STO JE BILA PRIJE 30 AVGUSTA GRADJANSKA CG !

Sreten_Vuj
30.03.2021-22:48 22:48

Komplimenti!