Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović i Divanović poručuju: Potrebne mjere za pomoć građanima i privredi

Divanović je saopštio da i pored svih opstrukcijia danas ipak funkcionišu, te da će narednih dana pokušati da formira stručni tim koji će se baviti posljedicama sanacije izazvanih epidemijom virusa Kovid 19

Predsjednik Opštine Budva Nikola Divanović i predsjednica SO Budva Anđela Ivanović kazali su da su prvog radnog dana razgovarali o uspostavljanju, kako kažu, normalnog funkcionisanja organa lokalne samouprave.

Anđela Ivanović i Nikola Divanović

Inače, policijski službenici i danas obezbjeđuju zgradu Opštine Budva, dok je privatno obezbjeđenje angažovano unutar objekta.

Divanović je saopštio da i pored svih opstrukcijia danas ipak funkcionišu, te da će narednih dana pokušati da formira stručni tim koji će se baviti posljedicama sanacije izazvanih epidemijom virusa Kovid 19.

“Prije svega mislim na uspostavljanje efikasnije uprava koja treba da rezultira setom mjera, koje će ići na ruku građanima i privredi”, rekao je Divanović.

Ivanović je, sa druge strane, istakla kako se sada moraju potruditi da pomognu privredi.

“Jer usljed pandemije virusa imamo veliki problem u privredi, sezone bukvalno da nema, moramo donijeti odluku koja će pomoći privredi da se kriza prevaziđe”, rekla je Ivanović.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve