Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

ISTEKLI UGOVORI Više desetina zaposlenih u Vladi ostalo bez posla, fali novca za zarade?

Kako tvrdi izvor ovog medija, radi se o više od 50 osoba, čije su reakcije nakon saznanja o gubitku posla bile burne

Više desetina osoba zaposlenih u Vladi i Generalnom sekretarijatu, a koji su angažovani dolaskom nove vlasti, ostalo je bez posla nakon što su im istekli ugovori saznaje Antena M.

Kako tvrdi izvor ovog medija, radi se o više od 50 osoba, čije su reakcije nakon saznanja o gubitku posla bile burne.

Zaposleni po ugovoru su, prema navodima izvora Anten M, imali znatno veće zarade od stalno zaposlenih, a navodno je prifalilo novca za njihovu isplatu te su poslati kući.

Zvaničnu potvrdu informacije iz Vlade taj medij nije uspio da dobije, a kako je nezvanično rečeno postoji određeni broj službenika kojima ugovor nije produžen.

O kojem broju se tačno radi nijesu mogli da preciziraju.

Za Vladu, smjena ljudi koje je sama birala nije rijetka pojava, te je tako posljednjih mjeseci smijenjeno više zaposlenih i to sa rukovodećih pozicija u zemlji.

Tako je na zahtjev premijera Zdravka Krivokapića smijenjen ministar pravde Vladimir Leposavić, potom državna sekretarka u Ministarstvu finansija Mila Kasalica, zatim direktor Uprave za sport Vasilije Lalošević a javnost je juče iznenadila i vijest da je razriješen i v.d direktora Uprave prihoda i carina Aleksandar Damjanović.

Premijer je smijenio i savjetnicu za ekonomska pitanja Gordanu Radović kao i generalnog sekretara Boža Milonjića, a bilo je i onih koji su sami podnijeli ostavke kao što je Srećko Crnogorac te Željko Savović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve