Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Injac: Mornarica važan stub bezbjednosti države

Ministarka Injac je sa saradnicima posjetila komandu Mornarice, vojno sidrište, kao i kasarnu Pero Ćetković, gdje je u toku rekonstrukcija vojnog restorana

Mornarica Vojske Crne Gore je važan stub bezbjednosti države, zbog čega će se vrijedno raditi na njenoj modernizaciji i poboljšanju uslova za rad i život njenih pripadnika, saopštila je ministarka odbrane Olivera Injac.

Ona je danas obišla Mornaricu sa direktorom Obavještajno- bezbjednosnog direktorata Aleksandrom Šaranovićem i vršiocem dužnosti zamjenika načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore Aleksandrom Pantovićem.

“Ministarka Injac je sa saradnicima posjetila komandu Mornarice, vojno sidrište, kao i kasarnu Pero Ćetković, gdje je u toku rekonstrukcija vojnog restorana. Komandant Mprnarice, kapetan fregate Goran Đurković na brifingu je upoznao ministarku sa trenutnim stanjem u Mornarici, problemima sa kojima se susrijeću, kao i budućim izazovima. Istakao je da predstoji zahtjevan period, te da su pripadnici Mornarice za to i te kako spremni”, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve