Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Injac: Jedino pošteno rješenje su vanredni parlamentarni izbori

Politički postupci potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i GP URA predstavljaju pokušaj prekrajanja izborne volje građana od 30. avgusta 2020. godine, kojom su korumpirani režim DPS-a i njegovi sateliti poslati u političku prošlost, saopštila je ministarka odbrane Olivera Injac

Politički postupci potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i GP URA predstavljaju pokušaj prekrajanja izborne volje građana od 30. avgusta 2020. godine, kojom su korumpirani režim DPS-a i njegovi sateliti poslati u političku prošlost, saopštila je ministarka odbrane Olivera Injac.

“Koncept nove, antiustavne, manjinske Vlade predstavlja prečicu kojom neodgovorni pojedinci pokušavaju revitalizovati hibridni režim i njegove glavne perjanice, kroz postupno i postepeno vraćanje na vlast.

Oni koji žele da stopiraju reformske procese u zemlji, čine to sa ciljem da zaustave demontažu hibridnog režima i očuvaju njihove, prethodno etablirane i oprobane, kriminalne poslove.

Pozivam uvažene građanke i građane Crne Gore da se zapitaju kome odgovara destabilizacija političkih prilika u zemlji? Upravo kracima i reliktima hibridnog režima, koji nam je ugrožavao slobodu decenijama”, navodi Injac.

Time se, kako kaže, direktno ugrožava budućnost i prosperitet, evropeizacija i demokratizacija Crne Gore.

“Jedino fer i pošteno rješenje su vanredni parlamentarni izbori.

Građanska svijest se probudila i više nijedan nepotkupljivi i slobodoumni građanin Crne Gore neće dozvoliti novu političku korupciju i prekrajanje izborne volje građana”, saopštila je Injac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
21.01.2022-16:14 16:14

I ova se mudra javila , odgovaraće i ona za ono hilikoptersko Ustoličenje — Nedostojnog !

Nikola
22.01.2022-00:31 00:31

“Vojnik o skracenju kurva o postenju.” Ovo je narodna poslovica. A sto se gospodje injac dugogodisnje clanice DPS i dijela tog po njoj hibridnog rezima najpostenije ce bit da ona vise nikad nidje ne bude dje se odlucuje.