Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Inicijativu 21 MAJ podržalo preko 1000 građana

Građanska inicijativa '21 MAJ' zahvaljuje svim građanima i građankama koji su se pridružili, a usljed velikog interesovanja ostaje otvorena za dalju podršku.

Građanska inicijativa ‘21 MAJ’, koja je nastala kao neformalni, demokratski i nestranački pokret slobodnih crnogorskih građanki i građana, obavješava javnost da je za samo 24 sata nakon javnog objavljivanja Proglasa isti potpisalo se preko 1000 uglednih crnogorskih građana i građanki.

Kako je kazala potpisnica Proglasa i koordinatorka za odnose sa javnošću Tanja Pavićević iza Proglasa stali su brojni intelektualc, akademici, profesori, ljekari, advokati, novinari, sportisti, slikari, studenti, radnici, penzioneri, kako bi ujedinjenim snagama započeli proces osnivanja širokog demokratskog i liberalnog društvenog pokreta.

“Inicijativa je osmišljena kao masovni društveni pokret koji okuplja građane koji su odlučni da ličnim primjerom daju doprinos očuvanju temeljnih ustavnih vrijednosti savremene Crne Gore”, navodi Pavićević u saopštenju.

Građanska inicijativa “21 MAJ” zahvaljuje svim građanima i građankama koji su se pridružili, a usljed velikog interesovanja ostaje otvorena za dalju podršku.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve