Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Incident u Nikšiću: Dajković verbalno napao građanina zbog fotografisanja

Danas ispred stare pošte u Nišiću umalo nije došlo do incidenta između Radivoja Nikolića i Vladislava Dajkovića koji je bio u pratnji tri osobe zbog toga što je Nikolić fotografisao pro-srpskog aktivistu nakon što je izašao iz zgrade stare pošte

U Nikšiću danas ispred stare pošte umalo nije došlo do incidenta između Radivoja Nikolića i Vladislava Dajkovića koji je bio u pratnji tri osobe zbog toga što je Nikolić fotografisao pro-srpskog aktivistu nakon što je izašao iz zgrade stare pošte.

Nikolić je u izjavi koju je dao nikšićkom CB-u rekao da je danas oko 13.30 kada je došao u prostorije stare pošte zatekao nekoliko osoba koje čekaju u holu kao i dvije osobe koje se nalaze za šalterom.

foto Standard

“Dok sam čekao red, osobe ispred mene su negodovale zbog dužeg zadržavanja ove dvije osobe koje su bile za šalterom, posebno za lice koje se nalazilo na desnom šalteru. Zadržavanje ove osobe, ne znajući o kome se radi, me zainteresovalo. Nakon toga prilazim vratima i gledam kroz staklo ko je osoba koja se toliko zadržala. Kada sam prišao, primijetio sam da radnica vodi razgovor sa ovim licem i da mu nešto objašnjava uz gestikulaciju rukama, i u jednom trenutku vidim kako ovo lice uzima veću sumu novca sa pulta u apoenima od po 50 eura. Lice stavlja novac u unutrašnji džep od jakne i u tom trenutku se okreće prema meni, nakon čega prepoznajem osobu i vidim da se radi o Vladislavu Dajkoviću”, stoji u izjavi Nikolića.

foto Standard

On dodaje da se u tom trenutku Dajković upućuje prema izlaznim vratima, da bi ga Nikolić, kada je ovaj ušao u hol fotografisao svojim telefonom, na šta je Dajković, vidjevši da ga Nikolić fotografiše, reagovao riječima: “šta je, šta me slikaš?”, da bi se u tom trenutku, istim pitanjem, u raspravu uključila i tri osobe koje su bile u njegovoj pratnji.

“Zbog svoje bezbjednosti, ja sam se okrenuo leđima prema ulaznim vratima i tada sam vidio tri muške osobe, starosti oko 30 godina, od kojih sam jednu i prepoznao a radi se o Vukićeviću koji živi u Bogetićima. Vukićević i ova dva momka koja su bila u društvu Dajkovića kreću put mene i upravo mi se Vukićević obraća u tom trenutku riječima “šta slikavaš, šta snimaš”, a iste riječi zatim upućuju i druge dvije osobe. Nakon ovoga, u raspravu se uključuje i Dajković koji se obraće svojoj pratnji riječima “sad ćemo i mi njega da slikamo”, nakon čega uzima telefon i počinje da me fotografiše. Zatim sam sa Dajkovićem razmijenio nekoliko riječi vezanih za fotografisanje rekavši mu “majstore, kko ti slikavaš i blatiš Crnu Goru, što ja ne bih mogao i tebe, blatiš i pljuješ po Crnoj Gori u kojoj živiš”, nakon čega Dajković i njegova pratnja izlaze iz pošte, a ja sam ih slijedio i opet fotografisao. Dajković i dva, meni nepoznata momka, su se bez Vukićevića uputili prema prostorijama DF, koje se nalaze u neposrednoj blizini pošte”, rekao je Nikolić.

On je, zatim, iskoristio svoj profil na društvenoj mreži Fejsbuk da objavi fotografije uz prateći komentar: “Upravo sad Dajković sa telohraniteljima podigao pare i verbalno se pokačili što sam ih slikao”. Nikolić dodaje da je, nešto malo kasnije, u Njegoševoj ulici, ispred “Tubisa”, opet sreo Vukićevića gdje su porazgovarali i izgladili nesporazum, dodavši da je častio Vukićevića 4 eura jer ovaj nije imao para da natoči gorivo i pođe kući.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinjanin
04.03.2021-13:11 13:11

Vidi ga u trenerci