Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

IMA NAS: Venecijanska komisija potvrdila ispravnost protesta, u ponedjeljak znamo što nam je činiti!

Stoga pozivaju vlastodržce koji zloupotrebljavaju vlast, skupštinske tastere i koriste ostale mahanizme u cilju razgradnje naše države

Današnja preporuka i mišljenje Venecijanske komisije dali su potvrdu da se naš pokret nalazi na istom polu kojem pripadaju naši evropski partneri. Ovim je naša odbrana ustavnog poretka, građanske, moderne i evropske Crne Gore, dobila svojevrsan legitimitet i sa međunarodne adrese, navodi se u saopštenju Organizacionog odbora Pokreta “IMA NAS”.

“Naravno da nama, slobodomislećim građanima sve to i nije potrebno da bismo bili svjesni činimo li pravu stvar ili ne, jer mi hrabro i odvažno prisustvujemo veličanstvenim i prkosim skupovima u želji da zaštitimo državu od rušenja njenog ustavnog uređenja od zle namjere podanika tuđih interesa.

Upravo okupljanja i protest Pokreta “IMA NAS“ pokazali su svu snagu građanske Crne Gore, ali i odlučan stav ogromnog broja građanki i građana koji su se usprotivili udaru na temelje tekovina naše države i mukotrpne izgradnje i stvaranja ponosnog građanskog habitusa odakle i crpimo snagu za ideju savremenog i modernog društva za naša pokoljenja”, navode iz odbora.

Stoga pozivaju vlastodržce koji zloupotrebljavaju vlast, skupštinske tastere i koriste ostale mahanizme u cilju razgradnje naše države.

“Manite se ćorava posla, dobili ste stav i od Venecijanske komisije, stoga znate što vam je činiti. Kao što i mi znamo što je nama – u ponedjeljak! IMA NAS!”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
09.12.2022-19:31 19:31

Nitkovi i podlaci iz smijenjene vlade i iz nitkovske parlamentarne većine, neće odustati od zacrtanog državnog udara. Zakoni i Ustav Crne Gore ne znače im ništa, jer se osjećaju moćnim i od okupatora Srbje podržani da unište Crnu Goru, a njene građane dovedu do propasti, a mnoge i pobiju. CRNA RUKA SRPSKE OKUPACIJE u liku beskrajno drskogNEMILOSRDNOG UZURPATORA VLASTI DRABAZOVIĆA, korupcjom i političkim nasiljem preuzela je sve institucije i javno im diktira koga će “odstrijeliti. Pored navodnih “kriminalnih hobotnica”, srpske okupatorske sluge u Crnoj Gori počele su i ootvoreno da zlostavljaju mirne, obične građane, zavodeći munjevitom brzinom strašni teror, kako… Pročitaj više »