Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

IMA NAS: Peticiju potpisalo preko 15.000 građana, svi na protest u četvrtak

''Budi dio rješenja, izađi i sačuvajmo Crnu Goru za dobrobit naših budućih generacija i zahvalnosti našim precima koji su se borili za nju kroz istoriju! Naša generacija ima šansu da ispiše novu istoriju Crne Gore. Budi i TI dio nje!''

Peticija koju je pokrenuo Pokret “IMA NAS”, koja ima za cilj održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, potpisalo je preko 15.000 građanki i građana, saopštili su iz Organizacionog odbora Pokreta “IMA NAS” .

”Veliki broj zainteresovanih građana iz dana u dan daju podršku našem Pokretu i ovaj broj potpisanih peticija u narednim danima biće još veći jer građani žele da se konačno Crna Gora pomjeri sa mrtve tačke na kojoj se nalazi posljednje dvije godine, žele skraćenje mandata aktuelnog saziva Skupštine i da kroz raspisivanje vanrednih parlementarnih izbora dobijemo državno odgovornu Vladu koja će štiti interese države i raditi u korist građana.

Ovakav odziv građana predstavlja potvrdu ispravnosti naše borbe kroz zahtjeve koje smo iznijeli i od kojih ne odustajemo.”, naveli su.

”Zato, u četvrtak 17. novembra u 20 h na platou ispred Skupštine Crne Gore da obranimo građansku, demokratsku, evropsku Crnu Goru, da Crna Gora konačno prodiše punim plućima, da im jasno i glasno poručimo da se nećemo pomjeriti ni milimetar dok se naši zahtjevi ne ispune i dok ne izvučemu Crnu Goru iz kandži u kojima je drži ova pogubna Vlada sa tehničkim premijerom na njenom čelu.

Budi dio rješenja, izađi i sačuvajmo Crnu Goru za dobrobit naših budućih generacija i zahvalnosti našim precima koji su se borili za nju kroz istoriju! Naša generacija ima šansu da ispiše novu istoriju Crne Gore. Budi i TI dio nje! Čekamo vas – 17. novembar u 20 časova, plato Skupštine Crne Gore! Nemaš izgovor! IMA NAS!”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve