Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

IMA NAS: Četvrti protest u utorak u 19 sati, nema odustajanja do ispunjenja zahtjeva!

Kako navode, sa tog mjesta krenuli su najveći skupovi u modernoj istoriji naše zemlje

U situaciji u kojoj se danas nalazi Crna Gora, a za koju su najviše zaslužne sluge rusko-srpske ekspoziture u našoj državi, koji rušenjem njenih ustavnih temelja, njene nezavisnosti, suverenosti, svakim danom sve više udaljavaju od njenog evropskog puta, naša dužnost je da stanemo na kraj tim stramputicama i pomognemo joj da izađe na pravi evroatlanstski kolosjek. Zato i nastavljamo onamo đe smo počeli našu borbu – ispred Skupštine Crne Gore, u utorak 20. decembra u 19h, navodi se u saopštenju organizacionog odbora pokreta “Ima nas”.

Kako navode, sa tog mjesta krenuli su najveći skupovi u modernoj istoriji naše zemlje.

“Sa tog istog mjesta ćemo svi zajedno da opet pošaljemo glasno i jasno poruku da Crna Gora IMA NAS i da će nas uvijek biti. Pokret “IMA NAS” odlučan je u svojoj namjeri da istraje u odbrani institucija sve do ispunjavanja zahtjeva koje smo istakli, a koji kako smo imali prilike da vidimo i prethodnih dana, u potpunosti korespondiraju sa stavovima naših evropskih partnera. Svi dosadašnji protesti su pokazali snagu građanske Crne Gore i jasnu poruku građanki i građana Vladi koja je u v.d. stanju i tehhničkom premijeru da je ovo tek početak borbe za očuvanje tekovina Crne Gore i stvaranja savremenog i modernog društva. Budi i TI dio borbe za bolje sjutra i našu Crnu Goru! Pridruži nam se”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
15.12.2022-10:23 10:23

Vaši zahtjevi nemaju veze sa demokratijom, već je spisak želja jedne političke celine koja je izgubila na izborima i sad pokušava da se na mala vrata uguraju u vlast, odnosno milo pokušava da preživi. tačka.