Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Ilija Raković novi predsjednik Savjeta mladih DPS Berane

Na večeras održanoj sjednici Savjeta mladih DPS Berane jednoglasno je za predsjednika izabran Ilija Raković

Na večeras održanoj sjednici Savjeta mladih DPS Berane jednoglasno je za predsjednika izabran Ilija Raković.

“Ilija Raković je rođen 1997. godine u Beranama. Završio je beransku Gimnaziju „Panto Mališić“, a nakon toga je svoje školovanje nastavio u Podgorici na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, gdje je stekao zvanje diplomiranog građevinskog inženjera. Po završetku studija, vratio se u svoj grad, u kojem je poslovno angažovan. Polaznik je brojnih edukacija i seminara. Govori engleski jezik”, saopštili su iz DPS Berane.

Izborom Rakovića za predsjednika Savjeta mladih DPS Berane, po njihovim riječima, nastavlja se reformski pristup u skladu sa kongresnom politikom i zacrtanim ciljevima partije.

Nakon izbora, kako su naveli, Raković se obratio prisutnima i tom prilikom zahvalio na ukazanoj šansi i poručio da će “kroz ovaj angažman, zajedno sa svima kojima su Berane i Crna Gora u srcu, dati maksimum da država sačuva građanski karakter i temeljne vrijednosti koje su u ovom trenutku ugroženi”.

Večerašnjoj sjednici su prisustvovali i Lidija Kljajić, predsjednica Opštinskog odbora i poslanica DPS-a u, Asmir Pućurica, potpredsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore i Jovana Došljak, članica Predsjedništva Savjeta mladih DPS Crne Gore, kao i brojni članovi Glavnog odbora DPS Crne Gore i Izvršnog odbora DPS iz tog grada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve