Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Igor Golubović novi predsjednik Opštine Pljevlja

Ističu da kao odgovorna partija, zajedno sa koalicionim partnerima, posvećeno i pažljivo se odnose prema izboru svih onih koji vrše najodgovornije funkcije u službi građana

Na današnjoj sjednici lokalnog parlameta podrškom odbornika sa liste koalicije “DPS,SD,BS-Milo Đukanović-Za dobro građana Pljevalja” za predsjednika te opštine izabran je Igor Golubović iz DPS-a.

“Mandat dobijen od vas na poslednjim lokalnim izborima nas obavezuje i daje za pravo da našim gradom upravljamo posvećeno i predano u interesu svih građana opštine. Manipulacije i špekulacije, zarad dnevnog politikanstva i sitnih poena ostavljamo onima kojima je kritika jedino što su znali i što znaju da rade. Mi idemo dalje, nastavljamo započete i počinjemo nove projekte za evropski sjaj naših Pljevalja kroz podizanje nivoa kvaliteta življenja svih Pljevljaka”, saopšteno je iz Optinskog odbora DPS-a Pljevlja koje potpisuje predsjenik OO Vlade Milinković.

Ističu da kao odgovorna partija, zajedno sa koalicionim partnerima, posvećeno i pažljivo se odnose prema izboru svih onih koji vrše najodgovornije funkcije u službi građana.

“Posebna odgovornost je na nama kad treba izabrati prvog čovjeka grada koji će biti ne samo predsjednik naše opštine već i reprezent svih nas kako u samom gradu tako i šire. U tom cilju danas smo bezrezervnom podrškom odbornika sa liste koalicije DPS, SD, BS-Milo Đukanović-Za dobro građana Pljevalja izabrali gospodina Igora Golubovića za predsjednika naše opštine”, naglašeno je u saopštenju.

U DPS-u navode da su stečeno radno iskustvo, odgovornost, stručnost i ugled, postignuti rezultati na rukovodećim funkcijama koje je obavljao, kao i rezultati ostvareni u radu lokalne i državne uprave, preporučili Igora Golubovića za predsjednika Opštine Pljevlja i garant su da će tu funkciju obavljati posvećeno i u interesu svih građana opštine Pljevlja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve