Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović: Rožaje može biti lokomotiva razvoja sjevera i opština iz koje se više neće odlaziti

''Siguran sam da Rožaje, sa svim prirodnim i ljudskim potencijalima koje posjeduje, kako u samoj opštini, tako i među iseljenicima širom svijeta, može biti lokomotiva razvoja sjevera Crne Gore i opština iz koje se više neće odlaziti''

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović uputio je čestitku povodom 30. septembra – Dana opštine Rožaje, predsjedniku Opštine Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću, odbornicima i svim građanima Rožaja, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Infrastrukturna ulaganja i realizacija važnih projekata na teritoriji opštine, temelj su unapređenja životnog standarda i platforma za valorizaciju njenih izdašnih prirodnih potencijala. Siguran sam da Rožaje, sa svim prirodnim i ljudskim potencijalima koje posjeduje, kako u samoj opštini, tako i među iseljenicima širom svijeta, može biti lokomotiva razvoja sjevera Crne Gore i opština iz koje se više neće odlaziti. 30. septembar je ujedno i dan kada se građani Rožaja sa ponosom mogu osvrnuti na prošlost, ispunjenu idejom slobode i suživota, te istaći doprinos koji su kroz istoriju pružali građenju državnog identiteta, uz očuvanje sopstvenih posebnosti”, navodi se u čestitiki Ibrahimovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve