Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović: Petnjicu ćemo učiniti boljim mjestom za dostojanstven i kvalitetan život

''Pokazali smo da smo nepokolebljivi u zaštiti tih interesa na lokalnom, državnom ali i međunarodnom nivou''

Godinama unazad Bošnjačka stranka bila je jedini autentični i iskreni zastupnik bošnjačkih interesa u Crnoj Gori kada govorimo o nacionalnim, ekonomskim, manjinskim, trenutnim, strateškim, političkim i svim drugim interesima, ali i kada govorimo o zaštiti onoga što je naša prošlost, kroz zaštitu i promovisanje našeg kulturno istorijskog identiteta, kao i o interesima naše budućnosti kroz čvrstu opredijeljenost demokratizaciji Crne Gore, stvaranju građanskog društva i evropskim integracijama, smatrajući da je to najoptimalniji okvir u kojem se u datim okolnostima mogu zaštiti sva naša prava, kazao je predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović.

”Pokazali smo da smo nepokolebljivi u zaštiti tih interesa na lokalnom, državnom ali i međunarodnom nivou. Naše strateške političke odluke i opredjeljenja dale su ključni doprinos trasiranju evroatlanskog puta Crne Gore, a trenutni zastoj na tom putu, za koji apsolutnu krivicu snosi aktuelna Vlada u kojoj nismo htjeli da učestvujemo, najbolja je potvrda da smo uvijek donosili ispravne i vizionarske odluke”, poručio je on.

Prema njegovim riječima, tamo gdje je im je kapacitet učešća u vlasti to dozvoljavao, BS je pokrenula važne i potentne investicione projekte, za koje tvrdi da će vrlo brzo početi da daju svoje rezultate kroz snažniju privrednu aktivnost i stvaranje novih, održivih radnih mjesta.

Kazao je da će to uraditi i u Petnjici.

”Ne ni čarobnim štapićem, “sad”, kako to populistički i neodrživo radi jedan dio naše političke konkurencije niti samo praznim obećanjima o boljem životu, kako to radi drugi dio naše političke konkurencije. Mi ćemo, ako Bog da, kada uz vašu podršku budemo srž buduće vlasti, realnim, kvalitetnim i održivim projektima u oblasti poljoprivrede, turizma i infrastrukture stvoriti realne i održive pretpostavke za bolji i kvalitetniji život u Petnjici i Bihoru”, istakao je Ibrahimović.

Kako je kazao, za to imaju poštene, obrazovane i posvećene ljude koji su spremni da realizuju ambiciozan, ali realan program Bošnjačke stranke.

”Imamo i podršku naše dijaspore kojoj pokušavaju da sasjeku vezu sa Petnjicom, Bihorom i Crnom Gorom, a u kojoj, u to sam se uvjerio i kao konzul u Njemačkoj i kroz niz posjeta i kontakata sa našom dijasporom ovdje, u našoj domovini Crnoj Gori i u Luksemburgu, Švajcarskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i drugim državama, imamo mnogo kvalitetnih, obrazovanih i uglednih ljudi – privrednika, naučnika, bankara, ljekara i sl. čija će nam pomoć biti veoma važna i neophodna i koji nam ulivaju optimizam da uz naše stvaranje pretpostavki i njihova održiva ulaganja Petnjicu, Petnjičanke i Petnjičane čekaju bolji dani”,  kazao je Ibrahimović.

Zbog toga im je, kaže, potrebna podrška u neđelju na izborima.

”Pozivam vas da svi, bez izuzetka, izađete na izbore i da jedinim ispravnim izborom podržite našu realnu, a ja tvrdim i najbolju političku ponudu. Mi vam obećavamo da ćemo preuzeti emanet nositi onako kako su svoje emanete nosili naši preci, a da ćete vi dobiti lokalnu upravu koja će raditi u vašem interesu i koja će Petnjicu učiniti boljim mjestom za dostojanstven i kvalitetan život.

Još jednom, u nedjelju, Ispravno za Petnjicu, zaokružite broj 4”, zaključio je Ibrahimović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve