Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović: Odluka da Tuzi postanu samostalna opština pokazala se kao ispravna

''Tuzi danas bilježe porast zaposlenosti, svakodnevno svjedočimo otvaranju novih kompanija i mini preduzeća, što svakako pozitivno utiče na ekonomsku održivost opštine'', naveo je Ibrahimović

Predsjednik Bošnjačke stranke (BS) i potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović uputio je čestitku povodom 1. septembra – Dana opštine Tuzi, predsjedniku Opštine Niku Đeljošaju, predsjedniku Skupštine opštine Fadilju Kajošaju, odbornicima i svim građanima Tuzi uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Odluka Skupštine Crne Gore od prije tri godine, da Tuzi postanu samostalna opština, pokazala se kao ispravna sa ekonomskog i društvenog aspekta. Tuzi danas bilježe porast zaposlenosti, svakodnevno svjedočimo otvaranju novih kompanija i mini preduzeća, što svakako pozitivno utiče na ekonomsku održivost opštine”, naveo je Ibrahimović.

Uvjeren je u dalji napredak Opštine Tuzi.

“Imajući u vidu dobre viševjekovne komšijske i prijateljske veze i odnose među pripadnicima različitim religija, što je činjenica na koju stanovnici Tuzi moraju biti ponosni, siguran sam da će opština nastaviti u pravcu sveukupnog prosperiteta”, zaključio je Ibrahimović čestitci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve