Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović čestitao Erdoganu: Vaša pobjeda će dodatno osnažiti naše odnose

Prema njegovim riječima, Bošnjaci u Crnoj Gori, svi građani Crne Gore i država Crna Gora u Turskoj su uvijek imali i imaće pouzdanog i iskrenog saveznika

Predsjednik Bošnjačke stranke (BS) Ervin Ibrahimović čestitao je večeras izbornu pobjedu predsjedniku Turkiye Redžepu Tajipu Erdoganu.

“Uvaženi predsjedniče Erdogan, u ime bošnjačkog naroda u Crnoj Gori i u moje lično ime najsrdačnije Vam čestitam pobjedu na predsjedničkim izborima u Turkiye i još jedan mandat na čelu naše bratske države”, naveo je Ibrahimović.

Prema njegovim riječima, Bošnjaci u Crnoj Gori, svi građani Crne Gore i država Crna Gora u Turskoj su uvijek imali i imaće pouzdanog i iskrenog saveznika, ali to savezništvo sa Vama kao predsjednikom ima dodatnu stabilnost i intezitet.

“Vjerujem da ćemo u ovom mandatu dodatno osnažiti naše odnose, ali i da ćete dodatno osnažiti Republiku Turske i u to ime Vam želim puno uspjeha, ličnu sreću i dobro zdravlje. U ime Bošnjaka iz Crne Gore čestitamo predsjedniku Redžepu Tajipu Erdoganu”, navodi se u čestitki Ibrahimovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve