Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović čestitao Dan Opštine Plav: Turistički potencijali garancija još bržeg ekonomskog razvoja

''Siguran sam da će i otvaranje puta prema Dečanima i Peći doprinijeti još bržem razvoju privrede i da će to biti dodatni stimulans za sve potencijalne investitore, da svoj kapital ulažu u Plavu''

Predsjednik Bošnjačke stranke i potpredsjednik Vlade Crne Gore, Ervin Ibrahimović čestitao je 29. jul – Dan Opštine Plav, predsjednicima Opštine i Skupštine opštine, Nihadu Canoviću i Jasmini Cikotić, odbornicima u lokalnom parlamentu i svim građanima, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Turistički potencijali Plava, uz ogromnu želju i entuzijazam dijaspore da investira u svoj zavičaj, garancija su još bržeg ekonomskog razvoja. Siguran sam da će i otvaranje puta prema Dečanima i Peći doprinijeti još bržem razvoju privrede i da će to biti dodatni stimulans za sve potencijalne investitore, da svoj kapital ulažu u Plavu.

Zajednički moramo stvarati pretpostavke da se u što bržem roku krene u proces revitalizacije Plavskog jezera, prirodnog bisera Crne Gore. Odlučni smo da radimo na boljitku i stvaranju dobrih uslova za život za svakog građanina Plava. Nema razvijene Crne Gore bez ekonomski jakog i razvijenog sjevera”, navodi se u čestitki Ibrahimovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve