Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

I Raković uz Milatovića: Srbi da budu većina na popisu, stvoriti jedinstvenu srpsku državu

Raković je, gostujući na RTRS, rekao da je važno poslušati lidera Demokratskog fronta (DF) Andrijuz Mandića i njegov poziv da se glasa za Milatovića u drugom krugu predsjedničkh izbora kako bi, kako je rekao, "Crna Gora prodisala"

Nakon lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, i velikosrpski pseudoistoričar, za koga se sumnja da boluje od šizofrenije, Aleksandar Raković uključio se u kampanju verbalne podrške za predsjedničkog kandidata Pokreta “Evropa sad” Jakova Milatovića.

Raković koji zagovara genocid nad Crnogoracima je, gostujući na RTRS, rekao da je važno poslušati lidera Demokratskog fronta (DF) Andriju Mandića i njegov poziv da se glasa za Milatovića u drugom krugu predsjedničkh izbora kako bi, kako je rekao, “Crna Gora prodisala”.

– Važno je da se ovaj ciklus završi, da stavimo tačku na Mila Đukanovića i da kažemo da je došao kraj. Da će na parlamentarnim izborima ponovo pobijediti ove snage koje imaju 60 odsto na predsjedničkim izborima, da Srbi postanu većina na popisu u novembru i da malo prostor Crne Gore prodiše i da nama u Srbiji i Republici Srpkoj da mogućnost da i mi predahnemo kada je riječ o brizi za našu braću u Crnoj Gori. Treba poslušati Andriju Mandića da se glasa protiv Mila Đukanovića. Srbija, Republika Srpska i Crna Gora treba da stvore jedinstvenu srpsku državu jer to je jedino prirodno i pravdeno za naš prostor – rekao je Raković koji je poznat po rečenici da ”će se sedam i po miliona Srba obračunati sa 100.000 Crnogoraca”, što je jasni poziv na genocid.

Tim povodom na Tviteru je regovao gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković, navodeći da Raković, zagovornik velike Srbije, poznat po ekstremnom nacionalizmu, podržava Milatovića.

– Prvo Šešelj, pa sad Raković – osvjedočeni nacional-šovinisti, zagovornici ideje velike Srbije i mrzitelji svega crnogorskog – ujedinjeni u podršci Jakovu Milatoviću – naveo je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
klementina
24.03.2023-17:56 17:56

Ja mislim da je pravo boravišta ovog LUDAKA DNO SEPTIČKE JAME jer je stara izreka da je GOVNO u GOVNA ispravno

Kosijeri
30.03.2023-16:10 16:10

Koja ljudsko ništavilo od Rakovića koji podržava Jadva Milatovića?!