Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

“I mnogo jači su lomili zube kad su pokušali da unište SNP”

Na sjednici je, kako je saopšteno, razmatrana aktuelna politička situacija u Crnoj Gori, sa posebnim osvrtom na aktuelnosti u radu SNP

U Podgorici je večeras održana sjednica rukovodstva SNP sa predsjednicima opštinskih odbora, kojom je predsjedavao Vladimir Joković, predsjednik SNP CG.

Na sjednici je, kako je saopšteno, razmatrana aktuelna politička situacija u Crnoj Gori, sa posebnim osvrtom na aktuelnosti u radu SNP.

”Ovih dana, jedni te isti po treći put podnose ostavku na članstvo u SNP iako su već par godina van partije. Uz to, niko od njih nije član bilo kog partijskog foruma. Ipak, sve to im je uzaludan posao jer su i jači od njih na ovakvom zadatku lomili zube. Stoga je dogovoren još jači rad na terenu i obilazak svakog opštinskog i mjesnog odbora”, kazali su.

“Pokažimo energiju i novo lice SNP”, jedan je od zaključaka.

Sa sastanka SNP CG poručeno je da je u Crnoj Gori sazrelo vrijeme za promjenu vlasti i promjenu sistema vrijednosti koji je, nažalost, doveo do potpune podijeljenosti crnogorskog društva po svim šavovima.

”SNP ima jaku infrastrukturu i konstituisane opštinske i mjesne odbore pa će rukovodstvo narednih dana nastaviti obilazak opštinskih odbora širom Crne Gore”, zaključili su.

Podsjetimo, članovi i aktivisti Socijalističke narodne partije, njih preko 50, pisali su predsjedniku stranke Vladimiru Jokoviću i vratili članske karte.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve