Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

I Kalezić napustio Crnogorsku, pridružuje se Demokratama

Član predsjedništva Crnogorske i predsjednik Gradskog odbora u Podgorici Predrag Kalezić podnio je ostavke na funkcije u toj partiji i pridružio se Demokratama

Član predsjedništva Crnogorske i predsjednik Gradskog odbora u Podgorici Predrag Kalezić podnio je ostavke na funkcije u toj partiji i pridružio se Demokratama.

“U dužem periodu koji je iza nas, a kome svjedočim iskreno i iz samog jezgra zbivanja, donošene su veoma krupne i plodne odluke, projektovane idejom ustavnog patriotizma. Odgovorne i važne odluke da se najprije kroz podršku građanima osnaži probuđena građanska svijest, te stalna potreba da se stavovima i činjenjem principijelno stavimo na stranu svakog građanina čija su prava ugrožena ili uskraćena, počele su među nama rađati jasan koncepcijski jaz i znakovite razlike u promišljanju smjera u kome treba da ide Crna Gora”, naveo je Kalezić u pismu upućenom medijima.

Kako je istakao, u ovim danima, političke razlike u viđenju našeg budućeg političkog rada i djelovanja, a vezane za budućnost našeg društva, postale su nepremostive. Poručio je da promjene u Crnoj Gori neminovno dolaze.

“U crnogorskom političkom prostoru stasala je nova plejada marljivih, vrijednih i politički pismenih ljudi. Pred generacijom mladih političkih djelatnika, dakako iskrenijom i neopijenom vlašću i klijentelizmom, je istorijska šansa da se izborimo za promjene za dobro svih. Neophodno je vratiti nadu da se politikom mogu baviti odvažni i odgovorni ljudi”, naglasio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve