Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Hrvatska građanska inicijativa samostalno na izborima u Tivtu

To je, kako su saopštili iz HGI, jednoglasna odluka Središnjeg odbora, a na tragu stava tivatskog Opštinskog odbora, Predsjedništva, kao i brojnih članova i simpatizera stranke

Hrvatska građanska inicijativa (HGI) samostalno izlazi na izbore u Tivtu, saopšteno je iz te partije.

To je, kako su saopštili iz HGI, jednoglasna odluka Središnjeg odbora, a na tragu stava tivatskog Opštinskog odbora, Predsjedništva, kao i brojnih članova i simpatizera stranke.

“HGI uvažava i cijeni ponude političkih subjekata u Tivtu koji su iskazali inicijativu za zajedničkim predizbornim nastupom i zahvaljuje svima, ali isto tako smatra da je samostalni izlazak na predstojeće izbore najbolji način za predstavljanje politike Hrvata u Tivtu. Kandidati za vijećnike/odbornike lokalnog HGI su prepoznatljivi društveni radnici, studenti, kao i brojni osnivači stranke koji su svih dvadeset godina vjerno čuvali i zastupali interese Hrvata u Tivtu, a i šire”, istakli su u saopštenju.

Predizbornu listu predvodi Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative i ministar u Vladi Crne Gore.

“Sjutra u 17 sati će HGI sa svojim članstvom, simpatizerima i prijateljima predati listu i započeti sljedeću fazu kampanje s uvjerenjem u dobar izborni rezultat”, najavljuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve